Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Bahrain

Proprietate de vânzare în Bahrain

Bahrain, o națiune care cuprinde mai mult de 30 de insule din Golful Persic, a fost în centrul principalelor rute comerciale din antichitate. În capitala sa modernă, Manama se află celebrul muzeu național al Bahrainului, expus din vechea civilizație Dilmun, care a prosperat în regiune timp de milenii. Este cel mai mare oraș din stat, cu o populație aproximativă de 329.510 persoane, dar zona metropolitană depășește aproximativ 628.000 de locuitori, aproximativ un sfert din întreaga cetățenie a Bahrainului.

Cunoscută și poreclită Perla Golfului, Regatul Bahrain este un celebru centru de afaceri internațional și o destinație preferată atât pentru expat, cât și pentru traiul. Acest potențial în creștere al Regatului Bahrain este clar vizibil în multe dintre destinațiile și atracțiile sale de investiții.

În ultimii cinci ani, Bahrain a cunoscut un val de investiții și noi evoluții. Bahrain a fost întotdeauna o piață chiriașă activă, dar acum s-a înregistrat o creștere semnificativă a tranzacțiilor cu privire la proprietățile de vânzare în Bahrain în ultimii ani. Deci, ce s-a schimbat pentru a face acest lucru?

Ofertă și cerere pentru proprietăți la prețuri accesibile. Cererea de proprietăți de vânzare în Bahrain este determinată mai mult ca niciodată de utilizatorii finali.

O economie turistică în creștere, de fapt a fost investit în total 13 miliarde de BD în turism și infrastructură care include extinderea actualului aeroport care va crește capacitatea călătorilor la 14 milioane. Mai mult, extinderea terasamentului saudit îi va crește capacitatea rutieră cu până la 132%.

Autoritatea de reglementare imobiliară va crește cu siguranță investițiile imobiliare locale în diferite moduri. crearea de legi cum ar fi conturile obligatorii de depunere necesare pentru proprietățile off-plan va crește protecția consumatorilor și va face acest lucru se traduce într-o mare încredere în cumpărători, cu mai multe decizii de cumpărare de proprietăți de vânzare în Bahrain.

Pregătirea și dezvoltarea profesioniștilor imobiliari din Bahrain este, de asemenea, o schimbare importantă, care va garanta practicile etice, responsabilitățile și profesionalismul într-o industrie, ceea ce va duce la o eficiență sporită și servicii mai bune.

Tehnologia digitală va schimba jocul. Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Bahrain sau să închiriați o casă, găsiți că dreptul de proprietate nu a fost niciodată mai eficient, transparent, este convenabil.
Portalurile online și aplicațiile mobile fac ușor pentru oricine să vizualizeze toate tipurile de listări de proprietăți, precum și o mai bună înțelegere a prețurilor în diferite zone, împreună cu fotografii și descrieri detaliate ale proprietății de vânzare în Bahrain. Cu toate acestea, acesta este doar vârful aisbergului în lumea imobiliară, deoarece tehnologia continuă să se transforme și să îmbunătățească modul în care consumatorii și profesioniștii din industrie interacționează cu piața

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 2862

DE VÂNZARE Vilă, Bahrain, Manama, Manama, center

1,739,255.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

290 m²
Facilitățile includ o piscină comună de 40m2, 5 unități de aer condiționat, un boiler electric de 60 litri în baie, o ușă din oțel, cabină de duș, gea...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB